Resum
Adjudicacions a P&E CULINARY EXPERIENCE, S.L.
Sector
Categories dels contractes adjudicats
Categoria | # | % | |
---|---|---|---|
Jurídic, comptabilitat, màrqueting... | 1 | 100.0% |
Últimes adjudicacions a P&E CULINARY EXPERIENCE, S.L.
Codi expedient | Licitació | Adjudicador | Pressupost | Import | % de baixa | Ofertes | Data tancament | Tipus | Procediment | Adjudicatari | Adjudicació | Formalització | Fi | Pròrrogues |
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
HAZI/0000700/24 | showcooking para personal externo - jornada forestal | Comunidad Autónoma de País Vasco - Fundación Hazi Fundazioa | 3.696,00 € | 3.696,00 € | 0 % | – | Serveis | Contracte menor | P&E CULINARY EXPERIENCE, S.L. | 13 Mar 2024 | 13 Mar 2024 | 14 Mar 2024Finalitzat | |||
AD-386-2023 | Jornada interna para fomentar la cohesión del equipo de trabajadores de Fomento San Sebastián, S.A. | Sociedad Fomento de San Sebastián | 3.115,00 € | 3.115,00 € | 0 % | – | Serveis | Contracte menor | P&E CULINARY EXPERIENCE, S.L. | 01 Des 2023 | 01 Des 2023 | 02 Des 2023Finalitzat | |||
AD-314-2022 | Jornada interna para fomentar la cohesión del equipo | Sociedad Fomento de San Sebastián | 2.730,00 € | 2.730,00 € | 0 % | – | Serveis | Contracte menor | P&E CULINARY EXPERIENCE, S.L. | 01 Des 2022 | 01 Des 2022 | 02 Des 2022Finalitzat | |||
CPV habituals a les adjudicacions a P&E CULINARY EXPERIENCE, S.L.
Els CPVs dels contractes que guanya P&E CULINARY EXPERIENCE, S.L.
CPV | Usos | Total pressupostat | Pressupost mitjà | Dte. mitjà | |
---|---|---|---|---|---|
1 | 3.696,00 € | 3.696,00 € | 0 % |
Baixes
Baixa de preu per període i rang de baixa (import d'adjudicació davant de pressupost base de licitació)
Clients
Clients públics per als quals treballa P&E CULINARY EXPERIENCE, S.L. (entitats adjudicadores)
Entitat | Adjudicacions | Pressupost | Baixa mitjana | |
---|---|---|---|---|
Sociedad Fomento de San Sebastián | 3 | 6.695 € | 0.0 % | Veure contractes → |
Veure contractes → | ||||
Veure contractes → | ||||
Veure contractes → |