Lots
Lot | Objecte | Estat | Adjudicatari | Pressupost | Import | Data de fi | Baixa | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Aceites | Formalitzat | PLATAFORMA FEMAR SL | 381.949,00 € | 159.020,00 € | 31 Des 2025 | 58,37 % | |
2 | Aves y Caza | Formalitzat | EN-JE, S.A. | 747.579,00 € | 522.320,00 € | 31 Des 2025 | 30,13 % | |
3 | Bollería | Formalitzat | MERCAOCAÑA SL. | 191.190,00 € | 93.520,00 € | 31 Des 2025 | 51,09 % | |
4 | Café | Formalitzat | MERCAOCAÑA SL. | 53.639,30 € | 46.785,00 € | 31 Des 2025 | 12,78 % | |
5 | Carne | Formalitzat | EN-JE, S.A. | 845.850,20 € | 563.898,00 € | 31 Des 2025 | 33,33 % | |
6 | Conservas | Formalitzat | FRUTICOLAS ATECA, S.L. | 438.645,00 € | 294.819,60 € | 31 Des 2025 | 32,79 % | |
7 | Embutidos y Charcutería | Formalitzat | ELABORADOS CARNICOS CIUDAD DEL SOL SLU | 420.893,80 € | 349.565,30 € | 31 Des 2025 | 16,92 % | |
8 | Especias, Caldos y Condimentos | Formalitzat | FRUTICOLAS ATECA, S.L. | 100.119,35 € | 73.076,00 € | 31 Des 2025 | 27,01 % | |
9 | Frutas | Formalitzat | FRUTAS MARÍN | 413.323,00 € | 339.442,50 € | 31 Des 2025 | 17,87 % | |
10 | Helados | Formalitzat | CARLOS BERMEJO SL | 93.800,00 € | 46.900,00 € | 31 Des 2025 | 50 % | |
11 | Huevos | Formalitzat | MERCAOCAÑA SL. | 117.760,00 € | 76.288,00 € | 31 Des 2025 | 35,22 % | |
12 | Leche | Formalitzat | FRUTICOLAS ATECA, S.L. | 485.943,00 € | 243.401,50 € | 31 Des 2025 | 49,91 % | |
13 | Legumbres y Arroz | Formalitzat | MERCAOCAÑA SL. | 211.310,50 € | 166.812,50 € | 31 Des 2025 | 21,06 % | |
14 | Ovoproductos | Formalitzat | CARLOS BERMEJO SL | 9.439,00 € | 6.595,00 € | 31 Des 2025 | 30,13 % | |
15 | Pastas y Sopas | Formalitzat | MERCAOCAÑA SL. | 83.445,00 € | 63.480,00 € | 31 Des 2025 | 23,93 % | |
16 | Patatas, Cebollas y Ajos | Formalitzat | FRUTICOLAS ATECA, S.L. | 567.723,00 € | 371.460,50 € | 31 Des 2025 | 34,57 % | |
17 | Pescado Fresco | Formalitzat | BASILISO PASTOR ASENSIO | 150.150,00 € | 105.130,00 € | 31 Des 2025 | 29,98 % | |
18 | Pescado Ultracongelado | Formalitzat | PLATAFORMA FEMAR SL | 428.409,00 € | 399.947,00 € | 31 Des 2025 | 6,64 % | |
19 | Postres Lácteos | Formalitzat | CARLOS BERMEJO SL | 311.010,00 € | 212.370,00 € | 31 Des 2025 | 31,72 % | |
20 | Precocinados | Formalitzat | PLATAFORMA FEMAR SL | 902.126,00 € | 781.162,00 € | 31 Des 2025 | 13,4 % | |
21 | Productos en Porciones | Formalitzat | PLATAFORMA FEMAR SL | 103.531,00 € | 77.384,00 € | 31 Des 2025 | 25,52 % | |
22 | Salsas de Mesa y Varios | Formalitzat | FRUTICOLAS ATECA, S.L. | 219.126,20 € | 155.935,00 € | 31 Des 2025 | 28,87 % | |
23 | Verdura Congelada | Formalitzat | PLATAFORMA FEMAR SL | 229.776,20 € | 182.975,20 € | 31 Des 2025 | 20,37 % | |
24 | Verdura y Hortalizas Frescas | Formalitzat | CARLOS BERMEJO SL | 548.709,50 € | 355.308,50 € | 31 Des 2025 | 35,25 % |
Documents
Plecs i documents d'aquesta licitació
- Consulta els plecs i documents al nostre lector integrat, i descarrega-te'ls
- Realitza anotacions als PDFs i col·labora amb el teu equip
Possibles licitadors i baixades
Tender Intelligence: Possibles competidors i baixades
Identifica qui és probable que sigui el teu competidor i quan es publicaran les baixades.
- Identifica quins competidors és possible que es presentin en base al seu històric`
- Obtén la baja estimada en base al comportamiento histórico y reciente de la posible competencia
- Analitza les dades amb un click: el que han fet els possibles competidors en licitacions relacionades
- Identifica licitacions relacionades i consulta els informes d'avaluació
Licitacions similars
Licitacions similars
Identifica licitacions similars a aquesta que t'hi puguin interessar
- Detecta oportunidats
- Analitza dades històriques
- Investiga què ha fet la teva competència
Anàlisi
- Registra i analitza qui es va presentar a aquesta licitació i quins preus van oferir
Anàlisi d'oportunitats
Realitza un seguiment i anàlisi de totes les oportunitats que t'interessen
- Controla en un únic lloc totes les teves adjudicacions i les oportunitats que t'han interessat
- Identifica qui va guanyar les licitacions a què et vas presentar
- Analitza les baixes que han fet els guanyadors
- Compara el teu històric de baixes amb els de la teva competència